Предстои ми операция. Какво трябва да знам?

1. Потвърдете Операцията

Не по-късно от 2 седмици преди насрочената дата на операцията, трябва да потвърдите или да освободите Вашия час. Обадете се или изпратете съобщение на д-р Войнов.

2. Предоперативна Подготовка

Не по-късно от 2 седмици от датата на Вашата операция трябва да уведомите д-р Войнов, ако приемате някакви лекарства. В случай на нужда от обезболяване, вземайте САМО ПАРАЦЕТАМОЛ! Всички други медикаменти са забранени. Всички хранителни добавки трябва да бъдат спрени. Избягвайте билкови чайове, джинджифил, авокадо, чесън, риба, рибено и ленено масло.  Хранете се разнообразно. Спрете цигарите.

3. Изследвания и Консултации

Пригответе и изпратете необходимите изследвания и консултации до 1 седмица преди датата на Вашата операция.

Виж още

4. Консултация с Анестезиолог

С Вас ще се свърже анестезиолог, за да проведе предварителна анестезиологична КОНСУЛТАЦИЯ. В случай на нужда, той може да изиска допълнителни изследвания и/или консултации.

5. Денят на операцията

Ако не е предвидено друго, трябва да постъпите в деня на операцията в указания час. Може да извършите плащане на регистратурата на центъра (в брой или с карта). В случай, че желаете да платите с банков превод, преведете сумата за операцията поне 1 ден преди постъпването. Носете документ за самоличност и всички резултати от направените изследвания и консултации. 

6. Следоперативен Период

Ако не е предвидено друго, след операцията ще бъдете под наблюдение в следоперативен сектор, където ще се погрижим за всички Ваши следоперативни нужди.